Citaat

“Als je met een mens praat in een taal die hij verstaat, gaat het in zijn hoofd. Als je met hem praat in zijn eigen taal, gaat het in zijn hart” – NELSON MANDELA

Online taaltrainingen tijdens coronacrisis

Vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus is Taal-ID genoodzaakt om de NT2-taaltrainingen anders in te vullen. Momenteel komen wij niet meer fysiek bij bedrijven om de NT2-lessen te verzorgen, maar zullen wij de taaltrainingen zoveel mogelijk online doen.

Dit betekent dat de cursisten over een device en internetverbinding moeten beschikken. Het communicatieplatform dat we gebruiken is afhankelijk van het bedrijf. Wanneer een bedrijf al gewend is om te werken met bijvoorbeeld ZOOM, zullen wij onze lessen hierin voorbereiden en geven. Is er nog geen platform waarmee de werknemers bekend zijn, dan zullen we overleggen om de beste communicatievorm te vinden.

Mocht het niet mogelijk zijn voor werknemers om online deel te nemen aan de lessen, dan gaan we samen, nadat de maatregelen opgeheven zijn, kijken naar het vervolg van de trainingen.
Neem gerust contact met ons op voor vragen. Wij hopen u allen na deze crisis weer in een goede gezondheid te zien. Blijf gezond!

Houd afstand tijdens coronacrisis

Ook interessant voor jou?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven