Taal-ID

Over ons

Flexibiliteit

Organisatorisch en inhoudelijk flexibel ingesteld.

Aandacht voor individu

Het aanbod wordt aangepast aan het persoonlijk niveau.

Veiligheid

Een veilige sfeer onder de cursisten is één van onze basisprincipes.

Flexibiliteit

Organisatorisch en inhoudelijk flexibel ingesteld.

Aandacht voor individu

Het aanbod wordt aangepast aan het persoonlijk niveau.

Veiligheid

Een veilige sfeer onder de cursisten is één van onze basisprincipes.

Over Ons

Alles wat we doen bij Taal-ID komt voort uit onze passie: Mensen de kans geven hen te laten worden wie ze zijn. Taal is een wezenlijk onderdeel van iemands IDentiteit. Uit die wetenschap is onze naam geboren: Taal-ID.
Zonder de Nederlandse taal leer je Nederland niet echt kennen en leert Nederland jóu niet kennen.

Wij zijn van mening dat het leren van een taal veel meer is dan het verstaan van de ander. Het is belangrijk dat een buitenlandse werknemer de Nederlandse taal zodanig beheerst dat hij of zij optimaal tot bloei komt, zowel in de samenleving als op de werkvloer. Een taaltraining van Taal-ID helpt cursisten om dit stap voor stap te bereiken.

Wij bieden compleet verzorgde taaltrainingen, afgestemd op de behoeften van bedrijven en op de branche en de functie waarin de cursist werkzaam is. De taallessen zullen op het bedrijf zelf plaatsvinden, zodat de koppeling met de werkvloer optimaal is.

Het leren van een taal hoeft nooit saai te zijn. Wij hebben veel kennis van trainingsdidactiek en zullen een grote variatie aan samenwerkende leervormen inzetten. Ons doel is om de cursisten voldoende zelfvertrouwen te geven om de taal ook daadwerkelijk in te zetten in de werkomgeving en in het dagelijks leven. Daarbij is het creëren van een prettige sfeer één van de kernvoorwaarden.

Met onze expertise en enthousiasme laten wij graag uw werknemers de Nederlandse taal ervaren om zo hun Nederlandse identiteit verder vorm te geven.

Benieuwd naar onze cursusmogelijkheden voor Nederlands als 2e taal?

Wij stellen ons voor

taaltrainer nederlands Debby van Lith

Debby van Lith

“Doordat mijn dagelijks leven zich afspeelt in twee verschillende landen, heb ik zelf kunnen ervaren dat het beheersen van de taal een voorwaarde is om een bijdrage te kunnen leveren aan de samenleving, zowel op sociaal als zakelijk gebied.”

taaltrainer nederlands Ingrid Chaftar

Ingrid Chaftar

“Door zelf te ervaren om in een ander land een vreemde taal te leren, weet ik beter hoe de cursisten zich voelen en welke obstakels ze tegenkomen.”

Heeft u binnen uw organisatie talenten uit het buitenland aangetrokken en beheersen zij nog niet het Nederlands zoals het voor u wenselijk is? Taal-ID kan u uitkomst bieden. Met uw wensen en doelen gaan wij aan de slag en zorgen ervoor dat uw medewerkers de Nederlandse taal zullen beheersen op ieder gewenst niveau.
logo taal-id

Bezoekadres

Kanaalstraat 24

5347 KM Oss

Scroll naar boven