Gratis advies voor effectieve taaltrainingen

Overbrug de taalbarrière met onze expertise

Advies nodig over onze taaltrainingen?

Loop je tegen uitdagingen aan die misschien ontstaan door een taalbarrière? Wil je ontdekken welke eenvoudige veranderingen op de werkvloer helpen om deze barrière te verkleinen?

Vraag dan direct ons gratis advies aan over onze taaltrainingen.

Waarom kiezen voor Taal-ID?

Diepgaand begrip: Ons advies is niet alleen gebaseerd op een grondige analyse van de taalbehoeften binnen jouw organisatie, maar ook op de impact van taal op iemands identiteit.

Praktijkgerichte aanpak: We kijken naar de specifieke eisen van de functies die jouw buitenlandse werknemers vervullen, zodat ons advies op maat én direct toepasbaar is.

Gericht op echte resultaten: Naast het bevorderen van effectieve communicatie op de werkvloer, stimuleren we ook persoonlijke groei, integratie binnen de Nederlandse samenleving, en het versterken van de Nederlandse identiteit.

Voordelen van ons advies

Integratie, verbondenheid en identiteit: Door taalbarrières te overwinnen, kunnen buitenlandse medewerkers zich meer verbonden voelen met hun collega’s en hun omgeving, en tegelijkertijd hun Nederlandse identiteit versterken.

Deskundige begeleiding: Onze adviseurs hebben een uitgebreide achtergrond in taalonderwijs en zijn gespecialiseerd in Nederlands als tweede taal.

Afgestemd op jouw behoeften: Elk bedrijf is uniek. We zorgen ervoor dat ons advies aansluit bij de specifieke situatie en behoeften van jouw organisatie.

Klaar om de taalbarrières in jouw organisatie te doorbreken en de identiteit van jouw medewerkers te versterken?

Laat buitenlandse medewerkers in jouw organisatie volledig opgaan in het team door hen te begeleiden in de Nederlandse taal en cultuur. Zo kunnen ze optimaal hun talenten benutten, zowel op de werkvloer als daarbuiten. Taal speelt een cruciale rol in het vormen van iemands identiteit. Bij Taal-ID begrijpen we dit en helpen we hen deze identiteit te versterken. Samen bekijken we de beste aanpak om jouw buitenlandse medewerkers te ondersteunen.

Vul het formulier in voor een persoonlijk en vrijblijvend advies. 

Naam(Vereist)
Voorkeur voor telefonisch contact of videobellen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vrijblijvend

Wij denken graag kosteloos en zonder verplichtingen met je mee.

Op maat

Taal-ID geeft je concrete tips, helemaal afgestemd op jouw situatie.

Onbeperkt advies

Je kunt zo vaak als je wilt contact met ons opnemen voor waardevolle tips.

Scroll naar boven