Vacature

NT2-taaltrainer voor volwassenen

Gezocht:

Ben jij die energieke, enthousiaste en gedreven docent die energie krijgt van het lesgeven aan anderstalige volwassenen? Lees dan snel verder.
Voor een opdrachtgever in Waalwijk zijn wij op zoek naar een NT2-docent voor incompany taaltrainingen.
Het traject bestaat uit een combinatie van “taal op de werkvloer” en “algemeen Nederlands” voor verschillende homogene groepen van maximaal 5 cursisten per groep. De precieze taalniveaus zullen worden bepaald door het afnemen van intaketoetsen van bureau ICE, maar schommelen tussen A0-A2. De intakes zullen op korte termijn plaatsvinden. Kort daarna zal het traject starten.

Wij vinden het belangrijk dat elke cursist met plezier naar de cursus komt, zich prettig voelt en na afloop met een tevreden gevoel terugkijkt op zijn of haar leertraject. Wij verwachten een differentiatie in aanbod en benadering. Met het inzetten van verschillende werkvormen en (online) tools, wordt er een afwisselende, inspirerende les gecreëerd.

Wat vragen wij van jou:

  • Relevante ervaring op het gebied van NT2.
  • Een HBO werk- en denkniveau.
  • Beheersing van de Engelse taal (Pools is een pré).
  • Zelfstandigheid; je maakt jouw eigen planning voor de te geven lessen en werkt zelfstandig volgens de werkwijze van Taal-ID.
  • Kennis van de NT2-didactiek en onderwijsleermiddelen die ingezet kunnen worden om de taallessen vorm te geven.
  • NT2-diploma.
  • Ervaring met het afnemen van toetsen van bureau ICE.

Wie bieden wij:

Wij bieden opdrachten aan op ZZP basis. Je krijgt van ons een eerlijk uurtarief met reiskostenvergoeding.
Op dit moment zoeken wij een docent in Waalwijk voor een opdracht van 20 weken van circa 4-6 uur per week. De lessen kunnen starten tussen 15.45 en 16.30 uur. Bij tevredenheid kan dit in de toekomst meer worden. Als je minder uren beschikbaar bent, ben je ook uitgenodigd om te reageren.

Wie zijn wij:

Wij zijn Taal-ID. Een taalbureau dat het belangrijk vindt dat expats en arbeidsmigranten zich snel thuis kunnen voelen in Nederland. Taal speelt hierin een belangrijke rol. Wij gaan voor kwaliteit en vinden het heel belangrijk dat de cursist en het bedrijf dit ook zo ervaren. Daarnaast vinden wij het belangrijk om in een informele sfeer samen te werken met enthousiaste en bevlogen collega’s.

Lijkt dit je wat?

Neem dan contact met ons op en vertel ons waarom jij denkt de aangewezen persoon te zijn. Graag ontvangen wij ook jouw CV. Reageren kan tot en met 20-02-2022.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op: info@taal-id.nl of bel naar Ingrid Chaftar (06-53185309) of Debby van Lith (06-47336352).