Vacature

NT2-docent voor volwassenen

Gezocht:

Voor een opdrachtgever in de regio Rotterdam (Botlek) zijn wij op zoek naar een NT2-docent voor een incompany taaltraining.

Ben jij die energieke, enthousiaste en gedreven docent die energie krijgt van het lesgeven aan anderstalige volwassenen? Lees dan snel verder.

Het betreft een “taal op de werkvloer” traject met het accent op spreekvaardigheid voor een heterogene groep van 8 laag- tot midden opgeleide cursisten. Zij zijn werkzaam in de schoonmaakbranche en hebben een taalniveau onder A2. De precieze taalniveaus zullen worden bepaald door het afnemen van de intaketoetsen van bureau ICE.

Wat vinden wij belangrijk:

Ons team willen wij graag versterken met docenten die oog hebben voor de individuele leerbehoeften van de cursisten en hier feilloos op in kunnen spelen. Omdat het een groep betreft met uiteenlopende taalniveaus verwachten wij een differentiatie in aanbod en benadering. Met het inzetten van verschillende werkvormen en (online) tools, zorg jij voor een afwisselende, inspirerende les.

Wij vinden het belangrijk dat elke cursist met plezier naar de cursus komt, zich prettig voelt en na afloop met een tevreden gevoel terugkijkt op zijn of haar leertraject. 

Wat vragen wij van jou:

  • Relevante ervaring op het gebied van NT2.
  • Een HBO werk- en denkniveau. 
  • Zelfstandigheid; je maakt jouw eigen planning voor de te geven lessen en werkt zelfstandig volgens de werkwijze van Taal-ID.
  • Kennis van de NT2-didactiek en onderwijsleermiddelen die ingezet kunnen worden om de taallessen vorm te geven.
  • NT2-diploma.
  • Ervaring met de intakes van bureau ICE is een pré.

Wat bieden wij:

Wij bieden opdrachten aan op ZZP basis. Voor deze opdracht bieden wij een uurtarief van 60,00 euro met reiskostenvergoeding.  
Op dit moment zoeken wij een docent in de regio Rotterdam voor een opdracht van 2×1,5 uur per week. De lessen vinden plaats van 16.00-17.30 uur. De dagen en start van de training zijn nog in overleg te bepalen. Bij tevredenheid kan dit in de toekomst meer worden. 

Wie zijn wij:

Wij zijn Taal-ID. Een taalbureau dat het belangrijk vindt dat expats en arbeidsmigranten zich snel thuis kunnen voelen in Nederland. Taal speelt hierin een belangrijke rol. Wij gaan voor kwaliteit en vinden het heel belangrijk dat de cursist en het bedrijf dit ook zo ervaren. Daarnaast vinden wij het belangrijk om in een informele sfeer samen te werken met enthousiaste en bevlogen collega’s.

Lijkt dit je wat?

Neem dan contact met ons op en vertel ons waarom jij denkt de aangewezen persoon te zijn. Graag ontvangen wij ook jouw CV. 

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op: info@taal-id.nl of 06-53185309/06-47336352.