Vacature

NT2-docent voor volwassenen

Gezocht:

Voor een opdrachtgever in Raamsdonksveer zijn wij op zoek naar een NT2-docent voor incompany taaltrainingen. 
Het betreft een taaltraining “Algemeen Nederlands” van 20 weken voor 2 groepen van 2 en 4 personen. Voor beide groepen zullen de lessen 1 keer per week plaatsvinden van 16.00-18.00 uur. De voorkeur gaat uit naar maandagen en dinsdagen.  
De precieze taalniveaus zullen door een intake worden bepaald maar zullen naar verwachting uitkomen tussen A0 en A1. De intakes zullen op korte termijn plaatsvinden. Kort daarna zal het traject starten. 

Wat vragen wij van jou:

  • Relevante ervaring op het gebied van NT2. 
  • Een HBO werk- en denkniveau. 
  • Beheersing van de Engelse taal  
  • Zelfstandigheid; je maakt jouw eigen planning voor de te geven lessen en werkt zelfstandig volgens de werkwijze van Taal-ID. 
  • Kennis van de NT2-didactiek en onderwijsleermiddelen die ingezet kunnen worden om de taallessen vorm te geven.
  • NT2-diploma. 

Wij vinden het belangrijk dat elke cursist met plezier naar de cursus komt, zich prettig voelt en na afloop met een tevreden gevoel terugkijkt op zijn of haar leertraject. Wij verwachten een differentiatie in aanbod en benadering. Met het inzetten van verschillende werkvormen en (online) tools, wordt er een afwisselende, inspirerende les gecreëerd. 

Wat bieden wij:

Wij bieden opdrachten aan op ZZP basis. Je krijgt van ons een eerlijk uurtarief met reiskostenvergoeding.  

Wie zijn wij:

Wij zijn Taal-ID. Een taalbureau dat het belangrijk vindt dat expats en arbeidsmigranten zich snel thuis kunnen voelen in Nederland. Taal speelt hierin een belangrijke rol. Wij gaan voor kwaliteit en vinden het heel belangrijk dat de cursist en het bedrijf dit ook zo ervaren. Daarnaast vinden wij het belangrijk om in een informele sfeer samen te werken met enthousiaste en bevlogen collega’s.

Lijkt dit je wat?

Neem dan contact met ons op en vertel ons waarom jij denkt de aangewezen persoon te zijn. Graag ontvangen wij ook jouw CV. Reageren kan tot en met 12-04-2022. 

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op: info@taal-id.nl of bel naar Ingrid Chaftar (06-53185309) of Debby van Lith (06-47336352).