Vacature

NT2-docent basisschool

Gezocht:

Voor verschillende basisscholen, verspreid in Nederland, zijn wij op zoek naar enthousiaste, energieke en gedreven NT2-leerkrachten. Je hebt affiniteit met het werken met jonge kinderen en je weet hoe je er voor kunt zorgen dat de les uitdagend is en blijft.

Je werkt met kleine groepjes anderstalige kinderen en je hebt regelmatig overleg met de groepsleerkracht en intern begeleider. Het gaat om langere trajecten waarbij je minimaal een dagdeel per week beschikbaar kunt zijn.

De inhoud van de lessen vul je in met jouw kennis en expertise en in afstemming met de groepsleerkracht.

De opdrachten zijn op ZZP basis. Je krijgt van ons een marktconform uurtarief.

Wat vinden wij belangrijk:

Ons team willen wij graag versterken met docenten die oog hebben voor de individuele leerbehoeften van de leerlingen en hier feilloos op in kunnen spelen. Wij verwachten een differentiatie in aanbod en benadering. Met het inzetten van verschillende werkvormen en (online) tools, wordt er een afwisselende, inspirerende les gecreëerd.

Wij vinden het belangrijk dat elke leerling gezien wordt en met plezier naar de begeleiding komt.

Denk jij dat jij hiervoor kunt zorgen? Neem dan contact met ons op!

Wat vragen wij van jou:

  • Pabo diploma
  • NT2-diploma of relevante ervaring op het gebied van NT2.
  • Een HBO werk- en denkniveau.
  • Zelfstandigheid; je maakt jouw eigen planning voor de te geven lessen en werkt zelfstandig volgens de werkwijze van Taal-ID.
  • Kennis van de NT2-didactiek en onderwijsleermiddelen die ingezet kunnen worden om de taallessen vorm te geven.
  • Als je in het bezit bent van VVE is dat een pré.

Wie zijn wij:

Wij zijn Taal-ID. Een taalbureau dat het belangrijk vindt dat elke migrant zich snel thuis kan voelen in Nederland. Taal speelt hierin een belangrijke rol. Wij gaan voor kwaliteit en vinden het heel belangrijk dat dit ook wordt uitgestraald door de docent. Daarnaast vinden wij het belangrijk om in een informele sfeer samen te werken met enthousiaste en bevlogen collega’s.

Lijkt dit je wat?

Wil jij benaderd worden door ons wanneer er een opdracht in jouw regio komt? Stuur ons dan je CV op. Graag horen wij ook van je of je ervaring hebt met vve.

Vertel ons waarom jij denkt de aangewezen persoon te zijn.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op: info@taal-id.nl of 06-53185309/06-47336352.

Scroll naar boven