Taal-ID

Over ons

Flexibiliteit

Organisatorisch en inhoudelijk flexibel ingesteld.

Aandacht voor individu

Het aanbod wordt aangepast aan het persoonlijk niveau.

Veiligheid

Een veilige sfeer onder de cursisten is één van onze basisprincipes.

Flexibiliteit

Organisatorisch en inhoudelijk flexibel ingesteld.

Aandacht voor individu

Het aanbod wordt aangepast aan het persoonlijk niveau.

Veiligheid

Een veilige sfeer onder de cursisten is één van onze basisprincipes.

Over Ons

Taal-ID is een taalbureau met een persoonlijke aanpak. Het contact met onze klanten vinden wij belangrijk en wij zorgen ervoor dat de communicatielijnen kort zijn. Wij hebben oog voor de individuele leerbehoeften van de cursist. De dagelijkse werkplek én de alledaagse Nederlandse taal vormen samen het uitgangspunt van onze programma’s.  

Wij zijn van mening dat het leren van een taal veel meer is dan het verstaan van de ander. Taal is een wezenlijk onderdeel van iemands identiteit en het verbindt mensen. Wij vinden het belangrijk dat een buitenlandse werknemer de Nederlandse taal voldoende beheerst, zodat hij zich op persoonlijke en professionele wijze kan uitdrukken. Een taaltraining van Taal-ID helpt cursisten om dit stap voor stap te bereiken.  

Het leren van een taal hoeft nooit saai te zijn. Wij hebben veel kennis van trainingsdidactiek en zullen een grote variatie aan samenwerkende leervormen inzetten. Denk hierbij aan muziek, speeches, actualiteiten, online quizzen en video’s. Ons doel is om de cursisten voldoende zelfvertrouwen te geven om de taal ook daadwerkelijk in te zetten in de werkomgeving en in het dagelijks leven. Daarbij is het creëren van een prettige sfeer één van de kernvoorwaarden.  

Met onze expertise en enthousiasme laten wij graag uw werknemers de Nederlandse taal ervaren om zo hun Nederlandse identiteit verder vorm te geven.  

Wij stellen ons voor

taaltrainer nederlands Debby van Lith

Debby van Lith

“Doordat mijn dagelijks leven zich afspeelt in twee verschillende landen, heb ik zelf kunnen ervaren dat het beheersen van de taal een voorwaarde is om een bijdrage te kunnen leveren aan de samenleving, zowel op sociaal als zakelijk gebied.”

taaltrainer nederlands Ingrid Chaftar

Ingrid Chaftar

“Door zelf te ervaren om in een ander land een vreemde taal te leren, weet ik beter hoe de cursisten zich voelen en welke obstakels ze tegenkomen.”

zwart lampje logo taal id
shadow

Bezoekadres

Kanaalstraat 24

5347 KM Oss

Al meer dan 10 jaar ervaring