Vacature

NT2-docent voor volwassenen

Gezocht:

Voor een taaltraining Nederlands in Oss zijn wij op zoek naar een NT2-docent.
Ben jij die energieke, enthousiaste en gedreven docent die energie krijgt van het lesgeven aan anderstalige volwassenen? Lees dan snel verder.

Voor een opdracht in Oss is Taal-ID op zoek naar een gecertificeerde NT2 docent voor een beginnersgroep van 8 personen. Het gaat om een traject van 26 weken á anderhalf uur per week.
De lessen zullen plaatsvinden op dinsdagen van 15.15-16.45 uur.
Het is wenselijk om de training medio januari te starten.

Wat vinden wij belangrijk:

Ons team willen wij graag versterken met docenten die oog hebben voor de individuele leerbehoeften van de cursisten en hier feilloos op in kunnen spelen. Wij verwachten een differentiatie in aanbod en benadering. Met het inzetten van verschillende werkvormen en (online) tools, wordt er een afwisselende, inspirerende les gecreëerd.
Wij vinden het belangrijk dat elke cursist met plezier naar de cursus komt, zich prettig voelt en na afloop met een tevreden gevoel terugkijkt op zijn of haar leertraject.

Denk jij dat jij hiervoor kunt zorgen? Neem dan contact met ons op!

Wat vragen wij van jou:

  • Relevante ervaring op het gebied van NT2.
  • Een HBO werk- en denkniveau.
  • Beheersing van de Engelse taal
  • Zelfstandigheid; je maakt jouw eigen planning voor de te geven lessen en werkt zelfstandig volgens de werkwijze van Taal-ID.
  • Kennis van de NT2-didactiek en onderwijsleermiddelen die ingezet kunnen worden om de taallessen vorm te geven.
  • NT2-diploma.

Wat bieden wij:

Wij bieden opdrachten aan op ZZP basis. Je krijgt van ons een eerlijk uurtarief met reiskostenvergoeding.

Wie zijn wij:

Wij zijn Taal-ID. Een kleinschalig taalbureau dat het belangrijk vindt dat expats en arbeidsmigranten zich snel thuis kunnen voelen in Nederland. Taal speelt hierin een belangrijke rol. Wij gaan voor kwaliteit en vinden het heel belangrijk dat de cursist en het bedrijf dit ook zo ervaren. Daarnaast vinden wij het belangrijk om in een informele sfeer samen te werken met enthousiaste en bevlogen collega’s.

Lijkt dit je wat?

Reageer dan met jouw motivatie in de vorm van een brief of presenteer jezelf in een videoboodschap. Vertel ons waarom jij denkt de aangewezen persoon te zijn. Graag ontvangen wij ook jouw CV. Reageren kan tot en met 16 december 2022.

Een open sollicitatie is ook altijd welkom.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op: info@taal-id.nl of 06-53185309 / 06-47336352.

Scroll naar boven